Eichhoff Elektro Kft.

Az 1989 óta Magyarországon alapított Eichhoff Elektro Kft. Európa-szerte magas színvonalú és innovatív biztonsági transzformátorok és elektronikus gyújtásrendszerek szállítójaként szerzett hírnevet. Globális piaci jelenlétünkkel termékeinket megbízhatóságuk és hatékonyságuk miatt becsülik meg, és világszerte elérik az ügyfeleket. Előtérbe helyezzük a folyamatos termék- és minőségfejlesztést, hogy biztosítsuk a csúcsminőségű szolgáltatásnyújtást.

2011-ben az Eichhoff Elektro Kft. büszkén a megbecsült Enerdoor csoport tagja lett, az észak-amerikai és európai Enerdoor, valamint az olaszországi Finmotor és Finlab mellett. Ez a stratégiai szövetség tovább erősítette pozíciónkat az iparágban, lehetővé téve számunkra, hogy átfogó megoldásokat és páratlan szakértelmet kínáljunk értékes ügyfélkörünknek. 

MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

Az Eichhoff Elektro Kft-nél a minőség nem csupán cél; ez filozófiánk és stratégiánk alapvető része. Vezetői csapatunk teljes mértékben elkötelezett a minőségpolitikánk betartása mellett, felelősséget vállalva annak végrehajtásáért minden szinten.

A kivételes minőségű termékek szállítása iránti elkötelezettségünk abból fakad, hogy megértjük és kielégítjük ügyfeleink hazai és nemzetközi igényeit. Működésünk minden területén kiemelten kezeljük a használati, biztonsági és környezetvédelmi előírásokat.

Az Eichhoff termékek kiemelkedő minősége az aprólékos termékfejlesztés és a gondos anyagválasztás eredménye. Szigorú elektromos mérések és tesztelési eljárások biztosítják, hogy termékeink megfeleljenek a szükséges előírásoknak és biztonsági előírásoknak.

Stratégiai termékfejlesztési kezdeményezésekkel és csapattagjaink folyamatos képzési programjaival arra törekszünk, hogy ne csak megfeleljünk, hanem felülmúljuk az ügyfelek elvárásait. Ez a minőség iránti elkötelezettség nemcsak az ügyfelek elégedettségét biztosítja, hanem vállalatunk hatékony működését is elősegíti.

ISO 9000 MINŐSÍTETT GYÁRTÓ

A minőség iránti elkötelezettségünket ünnepelve az Eichhoff Elektro Kft. büszkén jelenti be ISO 9000 tanúsítványunkat. Ez a tekintélyes elismerés alátámasztja elkötelezettségünket a gyártási folyamatok legmagasabb színvonalának fenntartása iránt, biztosítva a kiválóságot minden általunk szállított termékben.

English | Deutsch | Magyar

Eichhoff Elektro Kft. - 2600 Vác, Deákvári Fasor 12 - Hungary
Tel: 0036 27 317-083 | Tel: 0036 27 317-084 | Fax: 0036 27 511-187

Web Site Design and Hosting by Saco Design | Powered by Site Avenger CMS